Voetbal Journaal Dordrecht besteedt volle pagina aan DFC

25 augustus 2008 1049x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Voetbal Journaal Dordrecht besteedt volle pagina aan DFC

Deze week wordt in de stad Dordrecht de eerste uitgave in het nieuwe seizoen van het bekende Voetbal Journaal Dordrecht huis aan huis verspreid. Alle Dordtse voetbalclubs worden in het 32 pagina´s dikke blad belicht.


Ook DFC komt uitgebreid aan bod. Op de ´DFC-pagina´ prijkt een verhaal over het tragische leven van Arpad Weisz die eind jaren 30, begin jaren 40 van de vorige eeuw trainer was. In het Museum 1940-1945 aan de Nieuwe Haven in Dordrecht is zoals bekend sinds kort een expositie ingericht over Weisz die in 1944 omdat die jood was stierf in een Duits concentratiekamp.


In Voetbal Journaal komt verder Ger Hüsen aan het woord, de met Henk Nieboer beoogde nieuwe duo-voorzitter.  Ger spreekt in het interview over een uitstekende sfeer binnen de club. ,,Nu willen we met het eerste uit de vierdeklas komen. Vorig seizoen kwamen we één doelpunt tekort. Ja, we willen omhoog – we willen weer een toonaangevende club in Dordrecht worden´´, zo luidt Gers slotbetoog in het Voetbal Journaal, dat begin deze maand keurig present was op de brede persconferentie die DFC gaf naar aanleiding van het 125-jarig bestaan.


www.voetbaljournaal.com

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com