Ook bij boekhandel Vos & Van der Leer is Jubileumboek verkrijgbaar

7 augustus 2008 772x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Ook bij boekhandel Vos & Van der Leer is Jubileumboek verkrijgbaar

Het Jubileumboek is ook verkrijgbaar in de drie Dordtse vestigingen van boekhandel Vos & Van der Leer (Bieshof Stadspolders, Sterrenburg, Centrum). Wie het boek bij DFC wil bestellen dient 50 euro over te maken op rekeningnummer 66.12.61.417 tnv DFC Jubileumcommissie. Wil men het thuis laten bezorgen dan moet 57,50 euro worden overgeschreven.


*De honderden die al een boek hebben besteld krijgen het de komende dagen thuis gestuurd of kunnen het op vrijdag 15 augustus tijdens de Oudejaarsavond of zaterdag 16 augustus wanneer de erewedstrijd wordt gespeeld ophalen bij DFC.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com