OEFENDUEL: Gelegenheidsteam DFC A1 verliest oefenduel van ASWH A1

23 augustus 2008 798x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor OEFENDUEL: Gelegenheidsteam DFC A1 verliest oefenduel van ASWH A1

DFC A1 verloor vanmiddag z´n eerste oefenwedstrijd thuis tegen het een klas hoger spelende ASWH A1 met 0-10  Bij rust leidden de Ambachters al met 0-4.


Hoofdklasser DFC verscheen niet in zijn sterkste formatie. Een handvol spelers is nog op vakantie, onder wie ook vaste doelman Koen van Torenburg. Zijn plek onder de lat werd ingenomen door veldspeler Jelle Cové, die nauwelijks keeperservaring heeft.


*Komende zaterdag 30 augustus moet DFC A1 aan de bak voor de KNVB-beker. Er wordt dan thuis aangetreden tegen angstgegner VVGZ A1. Op maandag 8 september is de laatste oefenwedstrijd uit tegen Groot Ammers A1.


*Voor DFC A1 begint de competitie op zaterdag 13 september met een thuiswedstrijd tegen TSC A1 uit Oosterhout. Omdat DFC dat weekeinde uitgebreid het 125-jarig bestaan viert, is de voor zaterdag 6 september vastgestelde uitwedstrijd tegen RKDVC A1 in Drunen uitgesteld.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com