NEDERLAAGSERIE DFC125: DFC wint derde duel – GSC met 3-2 verslagen

31 augustus 2008 3087x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor NEDERLAAGSERIE DFC125: DFC wint derde duel – GSC met 3-2 verslagen

DFC won dinsdagavond onder regenachtige omstandigheden z´n derde wedstrijd in de Jubileumserie DFC125. Stadgenoot GSC werd met 3-2 verslagen. Dat gebeurde in een zwak duel waarin beide ploegen nauwelijks tot combinatiespel kwamen.


Vijfdeklasser GSC nam vijf minuten voor rust de leiding na een gave kopbal uit een afgemeten voorzet. Na de hervatting zette DFC binnen vier minuten orde op zaken via goals van Mesut Cicek en Ibo Karasahin. De ingevallen Davut Sahan gooide na ruim twintig minuten het duel in het slot met de 3-1. GSC probeerde verwoed langszij te komen maar kwam in de slotfase niet verder dan de 3-2.


*Aan de Jubileumserie in het kader van het 125-jarig bestaan van DFC doen alle Dordtse voetbalclubs mee. Winnaar is de ploeg die DFC de grootste nederlaag toebrengt. De prijsuitreiking is medio december. Voor het programma en de uitslagen zie de link Programma op de Jubileumsite.


*Uitslagen Nederlaagserie tot nu toe: DFC – Dubbeldam (zat) 4-3 (19 augustus), DFC- Oranje Wit 1-2 (21 augustus) en DFC- GSC 3-2 (2 september).


*Eerstkomende wedstrijd: dinsdag 9 september DFC – SSW aanvang 20.00 uur.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com