KNVB-BEKER: DFC 2 begint met knappe thuiszege op Nieuw Lekkerland 3: 2-1

23 augustus 2008 711x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor KNVB-BEKER: DFC 2 begint met knappe thuiszege op Nieuw Lekkerland 3: 2-1

DFC 2 is de bekercompetitie vanmiddag begonnen met een 2-1 zege op Nieuw Lekkerland 3. De eindstand was reeds bij rust bereikt. De DFC-productie bestond uit een gave treffer van Maarten Janssen en een fraaie goal van Marciano.


Na rust was sprake van een gelijkopgaand duel, waarin DFC de betere kansen kreeg. Het vizier stond evenwel niet op volledige scherpte. Bovendien verrichtte de doelman van Nieuw Lekkerland enkele knappe reddingen. Achterin had DFC de zaak goed onder controle.


*Donderdag speelt DFC 2 uit bij Pelikaan 3 zijn tweede wedstrijd in de groepsfase van het bekertoernooi, volgende week zaterdag is de laatste uit tegen Sliedrecht 3.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com