JUBILEUMWEDSTRIJD: Belangstelling groot, gezelligheid troef

16 augustus 2008 750x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JUBILEUMWEDSTRIJD: Belangstelling groot, gezelligheid troef

DFC´s Jubileumwedstrijd werd zaterdagmiddag in alle opzichten en groot succes. Op de dag dat de club z´n 125ste verjaardag vierde, trad Oud DFC aan tegen Oud FC Dordrecht. Dat gebeurde onder fantastische weersomstandigheden en onder volop genietende ogen van enkele honderden bezoekers.


Het werd een verjaardagsfeestje van twee keer dertig minuten waarop de gezelligheid en gemoedelijkheid voorop stonden en de nederlaag (3-4) er eigenlijk weinig toe deed. ,,Als jullie er even een twaalfde man in willen brengen, knijp ik wel een oogje toe’’, zo beloofde arbiter Frans Derks al bij de toss. De ex-topscheidsrechter kreeg  langs de lijn assistentie van twee bekende oud-grensrechters van DFC, René Geerlings en Bert Boogert.


*Alle Oud DFC-spelers droegen het rugnummer 125; oud-international en DFC-voetballegende Jan Klijnjan verrichtte de aftrap.


*Na afloop kregen de spelers van alle teams onder toeziend oog van DFC´s horeca-routinier Ger Loeve een gevarieerd koud buffet aangeboden in DFC´s commissiekamer.


**Voor uitgebreide berichtgeving en fotoreportages over de Jubileumwedstrijd zie onze Jubileumsite.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com