JUBILEUMWEDSTRIJD (4): Veel pers aanwezig op 125ste verjaardag DFC

16 augustus 2008 712x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JUBILEUMWEDSTRIJD (4): Veel pers aanwezig op 125ste verjaardag DFC

De belangstelling van mediazijde voor de Jubileumwedstrijd op DFC´s 125ste verjaardag was zaterdagmiddag bijzonder groot. DFC´s pr-man Fred van Dongen zag tot zijn genoegen dat vrijwel alle regionale bladen met fotograaf en verslaggever aanwezig waren.


Fred: ,,Heel goed vond ik ook de aanwezigheid van de website van de KNVB. Die heeft een nieuwe, actuele lading gekregen die een zekere leemte moet opvullen na het wegvallen van het blad Voetbal Totaal. De site-redactie van de bond had een eigen verslaggeefster gestuurd naar het DFC-complex. Ze toonde zich zeer ingenomen met de geboden mediafaciliteiten.´´


,,Zoals de inmiddels fameuze persmap en de daarbij behorende usb-stick vol bijzonder beeldmateriaal. En wat actuele foto´s van de erewedstrijd zelf. Arbiter van dienst Frans Derks werkte ook perfect mee door haar na afloop uitgebreid te woord te staan. Kort na zessen stond haar verhaal al met foto´s op de KNVB-site´´. www.knvb.nl


,,Verder wil ik bij deze ook mijn waardering uitspreken naar de regionale media. Fantastisch zoveel aandacht als ze aan het 125-jarig bestaan van DFC besteden. Neem bijvoorbeeld het alleraardigste stuk zaterdagmorgen in AD De Dordtenaar waarin vijf DFC-relikwieën op creatieve wijze worden belicht´´.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com