Jubileumkrant DFC125 vandaag verschenen bij De Stem van het Weekend

7 augustus 2008 658x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jubileumkrant DFC125 vandaag verschenen bij De Stem van het Weekend

Vandaag vrijdag 8 augustus is de bijzondere editie van het onder de leden bekende magazine DFC Clubnieuws verschenen. Deze uitgave ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van DFC op 16 augustus wordt in Dordrecht met z´n 120.000 inwoners huis aan huis verspreid.


,,Het is een 20 pagina´s dik blad in tabloid-formaat waarvan er 11 redactioneel zijn gewijd aan DFC. De uitgave is een fantastisch initiatief van de Drechtsteden Weekbladen, de uitgever van De Stem van Dordt en De Stem van het Weekend waar we vanzelfsprekend zeer blij mee zijn. De oplage is zo´n 57.000 zodat in alle Dordtse brievenbussen een exemplaar belandt´´, aldus DFC´s pr-man Fred van Dongen. Hij zorgde belangeloos voor de redactionele samenstelling en productie van de jubileumkrant. ,,Uiteraard in nauw overleg met de redactie van De Stem van Dordt waarmee het uitstekend werken was. Ik heb wat betreft samenstelling en productie van begin af aan volledig de vrije hand gekregen´´.


*De ´DFC-krant´, die is ´ingestoken´ bij De Stem van het Weekend, kan vandaag ook gratis worden afgehaald bij de Dordtse vestigingen van supermarktketen Plusmarkt. Ook bij DFC komt een beperkt aantal exemplaren te liggen.


*Donderdagmorgen namen Stem-redacteur David Slager en Fred van Dongen de laatste paginaproeven door. ´s Avonds werd  de krant gedrukt bij PCM Uitgevers in Rotterdam-Zuid.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com