EMMA-TOERNOOI (1): DFC start met klinkende zege op TPO (8-1)

14 augustus 2008 1176x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor EMMA-TOERNOOI (1): DFC start met klinkende zege op TPO (8-1)

DFC 1 zette donderdagavond zijn eerste oefenduel van het nieuwe seizoen om in een klinkende 8-1 zege op TPO uit Moerdijk. Dat gebeurde tijdens het Van Leeuwen Glas Toernooi van SC Emma. Bij rust leidde DFC met 2-0 door treffers van Robin Ramesar en Ibo Karasahin.


Na de hervatting rolde de fris en spontaan spelende formatie van trainer Laurens Gerlich, die in de luxe situatie verkeerde diverse wissels te kunnen inbrengen, de Moerdijkers helemaal op. Robin Ramesar, Davut Sahan, Merijn van Groesen, Danny Kamp (in samenwerking met Sadik Karasahin die de inzet nog toucheerde voordat de bal over de doellijn verdween) en Ibo Karasahin (2x) voerden de stand op naar 8-0. Pas toen mocht TPO, dat vijfde klas zondag speelt, iets terugdoen (8-1).


*Zaterdagmiddag wordt het toernooi afgesloten met de ontmoetingen DFC – Drechtstreek (13.30 uur) en SC Emma – TPO.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com