Eerste Tossmunten DFC125 voor arbiters Van Meerkerk en De Rover

20 augustus 2008 1895x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Eerste Tossmunten DFC125 voor arbiters Van Meerkerk en De Rover

De scheidsrechters Harry van Meerkerk en Patrick de Rover beleefden de primeur. Dinsdag op de openingsavond van DFC´s traditionele Verjaarstoernooi DFC125 ontvingen ze als eersten de speciale tossmunt die DFC heeft laten slaan om ook het ´zwarte korps´ te laten merken dat DFC 125 jaar bestaat.


,,In eerste instantie krijgen de scheidsrechters die de elf wedstrijden in de Nederlaagserie DFC125 leiden zo´n schitterende herinneringsmunt. Als bijzondere blijk van waardering want ook al word je als club 2000 jaar, dan nog heb je scheidsrechters nodig om je bijzondere verjaardag ook op het veld te kunnen vieren´´, aldus DFC´s pr-man Fred van Dongen die enkele maanden geleden het idee van de speciale tossmunt lanceerde.


Het bleek gezien de reacties van Patrick de Rover (leidsman bij DFC – Dubbeldam) en Harry van Meerkerk (Oranje Wit – Jong FC Dordrecht) een voltreffer. ,,Schitterend zo´n aandenken. Heel goed ook dat DFC bij de viering ook aan ons, de scheidsrechters denkt. We komen er toch al zo veel tekort´´. Een enthousiaste Patrick de Rover gebruikte de munt meteen bij de toss van zijn wedstrijd.


Fred van Dongen: ,,Als het aan mij ligt blijft de oplage van de speciale munt niet beperkt tot de leidsmannen bij de Nederlaagserie tegen de diverse Dordtse clubs. Ik denk dat de vaste scheidsrechters bij de lagere teams en de jeugd ook zo´n bijzonder aandenken verdienen. En niet te vergeten de scheidsrechters die in het nieuwe seizoen de thuiswedstrijden voor de competitie van onze parade-paardjes DFC 1 en DFC A1 fluiten. Ik ben er van overtuigd dat dit de uitstraling van DFC verder versterkt. Bovendien verdienen al die mannen in het zwarte pak af en toe best een extra schouderklopje. En dit is een mooie gelegenheid´´.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com