DFC125 Toernooi (3): Dubbeldam (zo) en Jong FC Dordrecht delen punten

21 augustus 2008 1913x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC125 Toernooi (3): Dubbeldam (zo) en Jong FC Dordrecht delen punten

In de tweede ronde van het DFC125 Toernooi deelden Dubbeldam en Jong FC Dordrecht donderdagavond de punten. Het werd 1-1, een stand die al bij rust was bereikt.


Het treffen stond onder leiding van scheidsrechter Henk Tempelaar. Ook hij verrichtte de toss met de speciale DFC125 Tossmunt voor arbiters.


Dubbeldam was deze avond met zijn eerste zondagteam gekomen dat tweede klas speelt. Dinsdag was het eerste zaterdagteam van Dubbeldam te gast op het DFC125 Toernooi. Dat verloor toen met 4-3 van DFC.


Dubbeldam nam na tien minuten de leiding via Arne van Weerden. Na een half uur miste Dubbeldam vanaf elfmeter de mogelijkheid de voorsprong verder uit te bouwen. In plaats daarvan kwam Jong FC Dordrecht kort voor rust via Gerald Janssen langszij (1-1). Daarbij bleef het.


Door dit resultaat eindigde Dubbeldam met 5 punten  als derde in het toernooi; Jong FC Dordrecht, dat de vorige twee edities van het toernooi won, moest dit jaar genoegen nemen met de vierde en laatste plaats met 4 punten.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com