DFC125 TOERNOOI (1): Zeges DFC en Oranje Wit op doelpuntrijke avond

19 augustus 2008 1414x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC125 TOERNOOI (1): Zeges DFC en Oranje Wit op doelpuntrijke avond

Op de eerste avond van het Jubileumtoernooi van DFC won Oranje Wit dinsdag met 3-2 van Jong FC Dordrecht. Ook DFC begon met de volle winst. Tegen Dubbeldam-zaterdag werd het 4-3.


*Zaterdagtweedeklasser Oranje Wit leidde bij rust al verdiend met 1-0. Voor Oranje Wit scoorden Adilson Tavarez Lopez, Hamza Zharoukthi en Max van der Klis. De goals van Jong FC Dordrecht kwamen op naam van Mark Vosselman en Marvin Gessel.


*In de andere wedstrijd won DFC met 4-3 van Dubbeldam zaterdag. Bij rust stond het 2-2. Voor DFC scoorden Davut Sahan (strafschop), Mark Jongeneel, Robin Ramesar en Merijn van Groesen. De Dubbeldam-treffers kwamen op naam van Jacques van Kampen (2x waarvan 1x uit een strafschop) en Arjo Harmans. De winnende goal van DFC viel in de laatste minuut.


*De toernooi-stand na de eerste avond luidt: 1 DFC 6 punten (3 punten voor zege en 3 punten voor het aantal gescoorde goals), 2 Oranje Wit 6, 3 Dubbeldam 3 en 4 Jong FC Dordrecht 2.  (Een zege levert 3 punten op waarbij het aantal goals wordt opgeteld met een maximum van 3)


*Donderdag wordt het toernooi afgesloten met de wedstrijden Jong FC Dordrecht – Dubbeldam (19 uur) en DFC – Oranje Wit (20 uur). Het laatste duel heeft meteen de allure van een topper tussen ploegen die uit de eerste ronde het maximale aantal punten binnenhaalden.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com