DFC125 Toernooi (1): Oranje Wit klopt DFC (1-2) en wint Henk Verkerk Bokaal

21 augustus 2008 1332x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC125 Toernooi (1): Oranje Wit klopt DFC (1-2) en wint Henk Verkerk Bokaal

Oranje Wit heeft donderdag het DFC125 Toernooi gewonnen. De zaterdagtweedeklasser bleek in de slotwedstrijd net iets te sterk voor DFC, dat met 2-1 werd verslagen. 


Hoewel het af en toe wankelde bleef Oranje Wit in de slotfase overeind. Het duel was pittig, kende een hoog tempo en was af en toe hoogstaand. In de andere wedstrijd van de slotavond deelden Dubbeldam (zo) en Jong FC Dordrecht de punten (1-1).


 *De uitslagen van DFC125 van donderdagavond: Dubbeldam (zo) – Jong FC Dordrecht 1-1, DFC – Oranje Wit 1-2. Dinsdag waren de uitslagen: Oranje Wit – Jong FC Dordrecht 3-2 en DFC – Dubbeldam (zat) 4-3.


*Eindstand: 1 Oranje Wit 11 punten (Winnaar Henk Verkerk Bokaal), 2 DFC 7, 3 Dubbeldam 5, 4 Jong FC Dordrecht 4. De regels van de puntentelling: 3 bij winst en 1 bij gelijkspel. Daar wordt het aantal gescoorde doelpunten bijgeteld met een maximum van 3 per wedstrijd.


*De Sportiviteitsprijs (Langevoort Trofee) waarvoor de scheidsrechters punten uitdeelden, ging naar Dubbeldam.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com