DFC wint SC Emma-toernooi en is tien wedstrijdballen rijker

16 augustus 2008 750x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC wint SC Emma-toernooi en is tien wedstrijdballen rijker

DFC heeft zaterdag het Van Leeuwen Glas Toernooi van SC Emma gewonnen. In de tweede en tevens laatste ronde van het toernooi klopte de formatie van trainer Laurens Gerlich Drechtstreek met 3-2.


Vorig seizoen streden DFC en Drechtstreek in de nacompetitie om een promotieplek naar de derde klas. DFC verloor toen het beslissende duel met 1-2 van de Papendrechters en bleef zodoende vierdeklasser. Zaterdag werd revanche gehaald, zij het dat Drechtstreek niet op volle sterkte naar het Sportpark Reeweg was getrokken.


DFC kwam door treffers van de jarige Davut Sahan (20 geworden) en Coskun Altintas op een 2-0 voorsprong. Door onachtzaamheden kon Drechtstreek alsnog langszij komen (2-2). Maarten Zilverschoon  bezorgde na uitstekend aangeven van Thomas van Brakel DFC alsnog de terechte winst: 3-2.


*TPO dat donderdag voor het Van Leeuwen Glas Toernooi met 8-1 door DFC werd verslagen, liet vandaag verstek gaan. De plek van de Moerdijkers werd ingenomen door SC Emma 2 dat het met 6-2 moest afleggen tegen ´grote broer´ SC Emma 1.


Dat resulteerde in de volgende eindstand: 1 DFC 17 punten (2 zeges, totaal 11 goals), 2 SC Emma 1 15 punten, 3 Drechtstreek 2 punten. DFC verdiende aan de toernooizege een set van tien wedstrijdballen.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com