DFC is sterk en vitaal door combinatie traditioneel en modern, vindt pr-man

6 augustus 2008 704x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC is sterk en vitaal door combinatie traditioneel en modern, vindt pr-man

Het DFC van anno nu is traditioneel en modern en dat zijn twee oersterke pijlers. Dat zei DFC´s pr-man Fred van Dongen woensdag  tijdens de bijeenkomst  met de media.


,,Om deze begrippen extra te beklemtonen hebben we besloten deze sessie te houden voor onze Wall of History. Want in deze moderne tijd willen we laten zien dat DFC met z´n 125 jaar ook een – zoals de Duitsers dat zo fraai en treffend noemen – Tradition-verein en dus onverwoestbaar is.´´


Met de ene hand verwijzend naar het clubvaandel als symbool voor het traditionele en in de andere een usb-stick vol persmateriaal als bewijs van modern zijn, onderstreepte hij DFC´s huidige motto. Dat moet  ´DFC weer heel snel in de moderne tijd op hogere treden van de sportieve ladder brengen; een positie geven die de club vanuit het traditionele verdient. En ik weet zeker dat een fantastisch corps aan vrijwilligers daar met hart en ziel aan zal meewerken´.


DFC is de op zes na oudste voetbalclub van Nederland. En met stip dé oudste van het district Zuid I van de KNVB. ,,Ik weet niet of dit laatste heeft meegespeeld toen ruim tien jaar geleden DFC en andere clubs besloten het district West II vaarwel te zeggen en te kiezen voor Zuid I. Hoe dan ook, als DFC kunnen we constateren dat die switch in elk geval één hoofdprijs heeft opgeleverd: die van de alleroudste van Zuid I´´, aldus de pr-man.


Hij voegde er subtiel aan toe dat deze wetenschap wellicht in Zuid het besef laat doorklinken dat wijzen niet louter uit het oosten komen, maar ook uit het noorden´´.


*Zie ook onderwerp ´Boek DFC zorgt voor klein mediaspektakel´ op de speciale Jubileumsite.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com