DFC BESTAAT VANDAAG 125 JAAR:Proficiat*Happy Birthday*Feliz Cumpleaños

15 augustus 2008 758x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC BESTAAT VANDAAG 125 JAAR:Proficiat*Happy Birthday*Feliz Cumpleaños

DFC bestaat vandaag – zaterdag 16 augustus – precies 125 jaar. De bijzondere verjaardag werd vrijdag ingeluid met een druk bezochte Oudejaarsavond in het clubgebouw, waar oliebollen, champagne, gezelligheid en nostalgie domineerden.


Het 125-jarig bestaan van DFC wordt niet alleen gevierd en herdacht in Nederland maar ook in het buitenland. ,,DFC´s ers zijn globetrotters. Ze wonen van Canada via Zuid-Afrika tot Australië, verblijven in Spanje en Duitsland – ja, waar eigenlijk niet. Zo is de website in de maand juli in meer dan 25 landen bekeken´´, aldus eindredacteur Fred van Dongen van DFC´s website.


Hij vervolgt: ,,Vandaar bij deze een meertalige gelukwens aan de oude maar zeer vitale dame: Van harte gefeliciteerd, Proficiat, Happy Birthday, Feliz Cumpleaños, Herzlichen Glückwunsch.´´


*Voor meer informatie over de Oudejaarsavond, de Erewedstrijd en ander jubileumnieuws kunt u doorklikken naar onze speciale Jubileumsite.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com