Deelnemertjes Play Back Feest DFC125 a.s. zaterdag kunnen nog inschrijven

28 augustus 2008 718x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Deelnemertjes Play Back Feest DFC125 a.s. zaterdag kunnen nog inschrijven

Nu iedereen langzamerhand van vakantie terug is of komt, is DFC´s evenementencommissie druk in de weer met de verfijningen van de diverse Jubileumfeesten die komend weekeinde (5 en 6 september) in het kader van het 125-jarig bestaan worden gehouden.


*Speciaal voor de jongste jeugd (E- en F-pupillen plus de kabouters) is er zoals bekend op zaterdag 6 september een Play Back Feest. Dat begint om 12 uur en wordt gehouden in het clubgebouw. Je kunt je hiervoor nog steeds opgeven bij:  anneke.vanes@tiscali.nl


*Bedoeling is dat alleen de kids aanwezig zijn op het feestje. Kunnen hun ouders rustig winkelen of wat anders doen.


*Meer hierover is te vinden op de Jubileumsite.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com