Boek DFC1883-2008 zorgt voor klein mediaspektakel in clubgebouw DFC (2)

6 augustus 2008 720x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Boek DFC1883-2008 zorgt voor klein mediaspektakel in clubgebouw DFC (2)

De uitreiking van het Jubileumboek aan beschermheer Wim Verzijl vormde het hoogtepunt van de namens DFC door pr-man Fred van Dongen belegde persbijeenkomst. Dinsdagavond had hij er al voor gezorgd dat samensteller Ger Hüsen woensdagmorgen kort voor negen uur op Radio Rijnmond het belang van deze dag voor DFC uit de doeken kon doen.


Uitvoerig vertelde Ger dat DFC met z´n 125 jaar de oudste vereniging van het verspreidingsgebied van Rijnmond is, vele jaren ouder zelfs dan Sparta en Feyenoord. De mededeling dat DFC´s Jubileumboek dat ´s middags zou worden uitgereikt dik 250 pagina´s telt, oogstte enige stilte van bewondering bij de presentatrice. ,,Toen kon de dag al niet meer stuk´´, aldus Fred.


´s Middags kon hij elf media-vertegenwoordigers van radio, tv en schrijvende pers verwelkomen. Ze kregen allen een speciale Informatiemap vol nieuws en nieuwtjes over DFC en de viering van het naderende 125-jarig bestaan in bijzonder. En natuurlijk ook een recensie-exemplaar van het jubileumboek. Alles was ook op een handige usb-stick gezet, inclusief een grote serie belangrijke, vaak antieke foto´s uit de rijke DFC-historie.


Conform afspraak kregen de media ´om de authenticiteit van de diverse artikelen en reportages te waarborgen´ gelegenheid tot eigen gesprekken met o.a. Verzijl, Hüsen en Heystek . ,,Geen journalistieke eenheidsworst, gewoon één op één interviews´´, aldus DFC´s pr-man. Van deze mogelijkheid tot exclusiviteit werd gretig gebruik gemaakt.


Alle mediavertegenwoordigers kregen na afloop uit handen van DFC-preses Ad van Dongen een fles rode wijn voorzien van het label DFC125.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com