Boek DFC1883-2008 zorgt voor klein mediaspektakel in clubgebouw DFC (1)

6 augustus 2008 718x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Boek DFC1883-2008 zorgt voor klein mediaspektakel in clubgebouw DFC (1)

Het clubgebouw van DFC stond woensdagmiddag in het teken van de media. Aanleiding was de officiële verschijning van het Jubileumboek DFC1883-2008.


DFC´s beschermheer Wim Verzijl die vandaag z´n 89ste verjaardag viert (bij deze namens de redactie en de trouwe bezoekers van de website van harte gefeliciteerd) mocht met enig ceremonieel een vers-van-de-pers exemplaar in ontvangst nemen uit handen van de samenstellers Arie Heystek en Ger Hüsen. Dat gebeurde onder het oog van diverse fotografen en de camera van tv-zender RTV Dordrecht. Ook de schrijvende pers was er breed getuige van evenals de regionale omroep Radio Rijnmond. De pers-belangstelling was zo groot dat al snel werd gesproken van een media-spektakel.


**TV Dordrecht zond woensdagavond en vandaag overdag om het uur in het nieuwsjournaal een bijna acht minuten durende reportage uit over het naderende 125-jarig bestaan van DFC. Wellicht keert het programma zaterdag en zondag terug in het Weekoverzicht. www.rtvdordrecht.nl


*Radio Rijnmond besteedde zowel op de radio als op de site ruime aandacht aan DFC´s naderende jubileum. Zie en luister op:


http://www.rijnmond.nl/Homepage/Nieuws?view=/News%2FDefault%2F2008%2Faugustus%2F125%20jarig%20DFC%20presenteert%20jubileumboek


*AD De Dordtenaar is vanmorgen een dagelijks rubriekje begonnen over 125 jaar DFC. Elke dag wordt daarin een ´DFC-weetje´ gepresenteerd op de lokale sportpagina. Bedoeling is dat de krant op 16 augustus met een breed verhaal komt over DFC125.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com