Beltona en Van Dam en De Koning prominent op retroshirts DFC125

20 augustus 2008 941x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Beltona en Van Dam en De Koning prominent op retroshirts DFC125

Het definitieve ontwerp voor DFC´s retroshirts inclusief het logo van de nieuwe shirtsponsor is klaar. De komende weken wordt hard gewerkt aan de productie. Bedoeling is dat op de Jubileumreceptie op 4 september een eerste exemplaar wordt gepresenteerd.


Het eerste verschijnt op 13 september als het aan de nieuwe competitie begint, voor het eerst in het retroshirt. Het is gebaseerd op het traditionele DFC-shirt van 1902. Dat betekent dat het shirt wordt voorzien van witte manchetten en een witte kraag. Er is zowel een thuis- als uitshirt. Het reserve-tenue draagt de kleur blauw. Onder het DFC-torentje op de borstzijde komt te staan DFC met daaronder in goudkleur 125 en in de kraag op de achterkant: DFC 125 (DFC in rode letters, 125 in goudkleurige).


Het spelen in het moderne retro-shirt vloeit voort uit de exclusieve kledingovereenkomst die DFC onlangs afsloot met Beltona. Ook het logo van de nieuwe shirtsponsor Van Dam en De Koning prijkt prominent op het retroshirt. Het in Zwijndrecht gevestigde bedrijf is al 25 jaar toonaangevend  op het gebied van gevelelementen van kunststof.


www.vandamendekoning.nl * www.beltona.nl


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com