BEKER: Dennis Raaymakers bezorgt DFC in slotminuut zege bij ISC (0-1)

13 augustus 2008 952x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor BEKER: Dennis Raaymakers bezorgt DFC in slotminuut zege bij ISC (0-1)

DFC is de groepsfase van de bekercompetitie zaterdag begonnen met een minimale zege bij ISC in Ingen (Tielerwaard). De moeizame overwinning kwam pas in de laatste minuut tot stand. Dennis Raaymakers was toen doeltreffend (0-1).


De wedstrijd was van matige kwaliteit. Collega-zaterdag-vierdeklasser ISC (4E) bleek niet de voor DFC gewenste stimulerende tegenstander. Er zat amper tempo en beleving in. Voor rust moest DFC´s keeper Rifat Yaman zijn ploeg met enkele knappe reddingen behoeden voor een achterstand. Na de hervatting lag het spelniveau slechts een fractie hoger dan voor rust. DFC creëerde zich wel enkele kansen om het duel in een vroeg stadium te beslissen, maar overtuigend was het allemaal niet. Pas in de slotminuut wist DFC alsnog toe te slaan.


Basisopstelling DFC: Rifat Yaman, Davey Bommel, Marcel van Nes, Mark Jongeneel, Tayfun Sarier, Dennis Raaymakers, Stephan van Beusekom, Davut Sahan, Coskun Altintas, Ibo Karasahin, Sadik Karasahin. Wissels: Marco van Woerkom, Marlon Kramer, Marvin Hooplot.


Bijzonderheden: Bij DFC ontbraken Maarten Zilverschoon, Robin Ramesar en Merijn van Groesen wegens eind vorig seizoen opgelopen schorsingen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com