BEKER (3): Ook DFC 2 eindigt op bovenste plaats in bekerpoule – Hulde mannen!

30 augustus 2008 1025x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor BEKER (3): Ook DFC 2 eindigt op bovenste plaats in bekerpoule – Hulde mannen!

Ook DFC 2 plaatste zich voor de tweede bekerronde. De reserves klopten in hun derde groepswedstrijd Sliedrecht 3 met 2-3. Aangezien concurrent Pelikaan 3 bij Nieuw Lekkerland 3 niet verder kwam dan een 1-1 gelijkspel, eindigde DFC 2 als eerste in de poule, wat kwalificatie voor de tweede ronde betekent. Die wordt in oktober gespeeld. De tegenstander is nog niet bekend.


DFC 2 begon aanvallend en dat was de basis voor de belangrijke triomf. De goals kwamen op naam van Marco Franken (foto), Sadik Karasahin en Martijn van der Waal. Reactie website-eindredacteur Fred van Dongen: ,,Hulde mannen, ga zo door!´´


Eindstand: 1 DFC 2 3-7 (+2), 2 Pelikaan 3-5 (+2), 3 Nieuw Lekkerland 3-2, 4 Sliedrecht 3-1.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com