BEKER (1): DFC klopt concurrent en plaatst zich na lange tijd weer voor 2e ronde

28 augustus 2008 733x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor BEKER (1): DFC klopt concurrent en plaatst zich na lange tijd weer voor 2e ronde

Voor het eerst in jaren bereikte DFC de tweede ronde van het KNVB-bekertoernooi. De jeugdige formatie van trainer Laurens Gerlich won ook zijn derde groepswedstrijd. Concurrent Teisterbanders moest er zaterdagavond met 2-0 aan geloven.


De gastploeg uit het bij Tiel gelegen Kerk-Avezaath had evenals DFC z´n eerste twee groepsduels gewonnen. Omdat Teisterbanders in die twee ontmoetingen meer goals scoorde dan DFC, was een gelijkspel voor de gasten voldoende geweest om zich als groepswinnaar te kwalificeren voor de tweede ronde.


Eindstand bekerpoule: 1 DFC 3-9 (7-0)*, 2 Teisterbanders 3-6 (7-4), 3 OMC 2-0, 4 ISC 2-0. Het treffen tussen OMC en ISC ging zaterdagavond niet door omdat de gasten met te weinig spelers naar Dordrecht waren gereisd.


*= Groepswinnaar en plaatsing voor de tweede ronde, die in oktober wordt gespeeld. De tegenstander van DFC is nog niet bekend.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com