Aanwezigheid acteur Hans Boskamp bij 125-jarig DFC haalt blad Weekend

28 augustus 2008 877x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Aanwezigheid acteur Hans Boskamp bij 125-jarig DFC haalt blad Weekend

Het 125-jarig bestaan van DFC heeft ook het populaire showbusiness-blad Weekend gehaald. Aanleiding was de verschijning van acteur en oud-profvoetballer Hans Boskamp tijdens DFC´s Jubileumwedstrijd op 16 augustus.


Boskamp (76) woont sinds enige jaren in Dordrecht en is herstellende van een ernstige, in mei opgelopen ziekte. Langs de lijn maakte hij op 16 augustus hernieuwd kennismaking met een collega-oud-international, DFC´s voetballegende Jan Klijnjan die de aftrap van het ereduel verrichtte. Ook oud-topscheidsrechter Frans Derks, die ietsje ouder is dan de acteur, onderhield zich enige tijd met Boskamp en zijn Dordtse vrouw Tine.


DFC´s Arie Heystek tipte Weekend over Boskamps presentie bij DFC en leverde ook enkele foto´s aan het blad. Tegenover verslaggever Ger Lammens van Weekend vertelde de acteur onder meer: ,, Het is een wonder dat ik nog leef´´.


*Meer over Hans Boskamp is te vinden op DFC´s Jubileumsite onder de titel Jubileumwedstrijd (6).


**Ook in de regionale media blijft DFC in de picture. Het blad Dordt Nu blikte deze week even terug op de Jubileumwedstrijd en richtte voorts de kijker op vrijdag 5 en zaterdag 6 september, het weekend van het Grote DFC Jubileumfeest.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com