A1 zoekt met spoed leiders* Eerste op jacht naar nieuwe vaste grensrechter

27 augustus 2008 711x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor A1 zoekt met spoed leiders* Eerste op jacht naar nieuwe vaste grensrechter

*DFC A1, dat ook dit seizoen uitkomt in de hoofdklasse Zuid I, is door omstandigheden met spoed op zoek naar een leider en een vaste grensrechter. Het team van de nieuwe trainer Robert van Heusden begint komende zaterdag al aan de bekercompetitie zodat enige haast is geboden.


Belangstellenden kunnen zich wenden tot het jeugdbestuur en voorzitter Henri Verstegen in bijzonder:  info@h-verstegen.speedlinq.nl


*DFC 1 is ook nog op zoek naar een vaste grensrechter, nu Marco Franken heeft besloten weer te gaan voetballen in het tweede. Dinsdagavond tijdens het bekerduel met OMC nam de geblesseerde selectiespeler Louisiano Trinidad (foto) de grensrechtersvlag ter hand. ,,Maar dat is maar tijdelijk. We hebben echt dringend behoefte aan een vaste grensrechter. Belangstellenden kunnen zich tot mij wenden´´, aldus Cees van Woerkom van de begeleidingscommissie van het eerste.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com