Voorbereiding DFC A1 op nieuwe seizoen vanmorgen begonnen

31 juli 2008 905x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Voorbereiding DFC A1 op nieuwe seizoen vanmorgen begonnen

DFC A1 dat ook komend seizoen uitkomt in de hoofdklasse B van het district Zuid 1, is vanmorgen begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.


De nieuwe trainer Robert van Heusden verwelkomde de junioren om tien uur in het clubgebouw. Na een kennismaking en een inleiding startte om elf uur de eerste training, gevolgd door een lunch.


Van Heusden heeft voor DFC A1 voorlopig drie oefenwedstrijden vastgelegd. Zaterdag 23 augustus speelt A1 thuis tegen derde-divisionist ASWH A1 en drie dagen later (dinsdag 26 augustus) oefent DFC A1 uit bij Oranje Wit A1. Dat wordt een herhaling van de finale om de Dordt Centraal Jeugdbokaal van vorig seizoen, die door Oranje Wit met 2-1 werd gewonnen. Maandagavond 8 september tenslotte oefent DFC A1 uit tegen eersteklasser Groot-Ammers A1.


*De nieuwe competitie voor DFC A1 begint zaterdag 13 september met een thuiswedstrijd tegen TSC A1 uit Oosterhout. Twee weken daarvoor, zaterdag 30 augustus, speelt DFC A1 overigens z´n eerste groepswedstrijd in het toernooi om de KNVB-beker. Dat gebeurt thuis tegen VVGZ A1.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com