Jeugdteams van DFC krijgen komend seizoen nieuwe trainers

31 juli 2008 2441x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jeugdteams van DFC krijgen komend seizoen nieuwe trainers

De jeugdteams van DFC krijgen komend seizoen nieuwe trainers. Een aantal van hun besprak vorige maand het hoe en wat met technisch coördinator Arie Evers. DFC´s website was er bij.


*Robert van Heusden (41) is de nieuwe trainer van DFC A1, dat zaterdag 16 augustus om tien uur ´s morgens aan de eerste training inclusief kennismaking en bespreking begint. Van Heusden is personeelsplanner bij Strukton (het railinfra-bedrijf van de NS), woont in Rotterdam en speelde betaald voetbal bij SVV in Schiedam.


Vorig seizoen trainde hij de A1-jeugd van BVCB in Bergschenhoek. Daarvoor was hij twee seizoenen lang trainer/coach bij de B1-jeugd van Graaf Willem in Wassenaar. Voor A1 staan twee oefenwedstrijden geprogrammeerd, uit tegen Oranje Wit A1 en Groot Ammers A1. Voor DFC A1 is men nog op zoek naar een leider en een grensrechter.


*Hajru Elmali (27) traint volgend seizoen de B-jeugd van DFC met assistentie van Vedat Ozdal en leider Johan van Ammelrooy. Elmali was vorig seizoen niet actief op voetbalgebied. Van zijn 7de tot 15de speelde hij in de DFC-jeugd: van F-je naar A-speler. Hij was ook enige tijd actief bij FC Dordrecht. De B-jeugd begint maandag 25 augustus aan de training.


*Hans Boogert en Gerard Fransen, twee bekende DFC´ers, trainen volgend seizoen de C1-jeugd. De eerste training is gepland op dinsdag 26 augustus.


*De D-pupillen en de Meisjes beginnen maandag 25 augustus aan de training. Patrick van de Wetering traint de D-pupillen met assistentie van Marcel Hoogendoorn. Laatstgenoemde is met Jan van der Klooster verantwoordelijk voor de meisjestraining.


*Peter de Regt is de nieuwe trainer van de E-pupillen die op dinsdag 26 augustus voor het eerst trainen.


*Ook voor de F-pupillen begint de training op dinsdag 26 augustus onder leiding van Gert-jan van Es.


* Gerrit de Man zal komend seizoen de looptraining verzorgen volgens een nog vast te stellen schema. Voor de keepers van de C´s tot en met de F´s is een speciale keeperstrainer aangetrokken: Mike Clarisse uit Breda die vorig seizoen assistent was bij Oranje Wit. Hij geeft op donderdag keepersles. Ook Arno van Wijnen is ingeschakeld voor keeperstraining (maandag of woensdag).


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com