DFC sluit exclusief kledingcontract met Beltona Sports

31 juli 2008 1228x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC sluit exclusief kledingcontract met Beltona Sports

DFC heeft zoals bekend voorlopig voor zes jaar een exclusief kledingcontract gesloten met Beltona Sports.


Bert Boogert, bestuurslid en voorzitter van de sponsorcommissie: ,,We zijn zeer verheugd dat we dit contract  met behulp van oud-voorzitter Ad Heijsman hebben kunnen regelen´´. Heijsman is sinds enkele jaren voorzitter van FC Dordrecht, maar onderhoudt nog steeds goede contacten met DFC.


Bert vervolgt: ,,Het sponsorpakket bestaat onder meer uit trainingspakken, inloopshirts, een thuis-tenue, een uit-tenue, tassen en coachjassen. Verder behelst de overeenkomst dat alle kleding nu bij Beltona besteld gaat worden. Want wij krijgen het voor een prijs waar geen ander merk of sportzaak tegenop kan. Verder is het de bedoeling dat er een webshop op de DFC-site komt waar de DFC-kleding besteld kan worden.´´


www.beltona.nl


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com