Dankbetuiging familie Eland

18 juli 2008 833x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Dankbetuiging familie Eland

De familie Eland wil bij deze iedereen danken voor de bewijzen van medeleven tijdens de ziekte en na het overlijden van vader Piet Eland.


,,Voor de hartverwarmende bewijzen van medeleven welke wij tijdens zijn ziekte en na het overlijden van Pieter Isaäc Eland mochten ontvangen willen wij u hartelijk danken. Het is voor ons een troost te ondervinden hoeveel vrienden we hebben. De Familie”


Piet Eland overleed 9 juni op 66-jarige leeftijd na een langdurig ziekbed. Hij was vader respectievelijk schoonvader van DFC´s kaderleden Fred Eland en Gerrit de Man en jarenlang een regelmatige, gewaardeerde en graag geziene bezoeker van wedstrijden en evenementen van DFC.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com