Burgemeester maakt als eerste kennis met jubileumboek DFC

23 juli 2008 676x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Burgemeester maakt als eerste kennis met jubileumboek DFC

Burgemeester R. Bandell van Dordrecht heeft vanmorgen het eerste elektronische exemplaar in ontvangst genomen van het Jubileumboek DFC1883-2008. Dat gebeurde in aanwezigheid van DFC´s 88-jarige beschermheer Wim Verzijl in de burgemeesterskamer in het Stadskantoor. Het werd overhandigd door Arie Heystek en Ger Hüsen, de auteurs en samenstellers van de bijzondere uitgave ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van de Dordrechtsche Football-Club.


Een compleet exemplaar van de papieren uitvoering van de bijzondere uitgave kon helaas nog niet worden aangeboden aangezien pas dinsdag begonnen is met het drukken. Wel kreeg de burgemeester alvast symbolisch een proefexemplaar met op de voorzijde een fraaie illustratie van de Dordtse kunstenaar Bouke Ylstra en op de achterzijde een fameus voetbal-gedicht van de overleden internationaal bekende Dordtse dichter, schrijver Cees Buddingh´ die zijn leven lang fanatiek DFC´er was. Beide oer-Dordtse kunstwerken kregen een hoge waardering van de burgemeester. ,,Zodra de eerste gedrukte exemplaren klaar zijn, krijgt u meteen een aantal voor uzelf en uw collega´s´´, aldus Heijstek.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com