BOB VAN HEIJNINGEN wil op verjaardag DFC veel ouwe maatjes ontmoeten (3)

2 juli 2008 1868x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor BOB VAN HEIJNINGEN wil op verjaardag DFC veel ouwe maatjes ontmoeten (3)

Bob haalde op verzoek ook wat foto´s uit zijn Oude DFC Doos. Wie is wie en wie komen er allemaal op de 16de augustus?


Bob: ,,Foto 1 betreft een groepsfoto van DFC en ik denk  EBOH-junioren. Staand vlnr.: 3 X EBOH onbekend, Tom de Zoete, Cees de Vries, Bob van Heijningen, Peter Luyten (EBOH), Paul Atassio, 2 X EBOH onbekend, Ruud Boer, Robert Sebes, Jerrie Koster (EBOH), EBOH onbekend, Hans Geurens.


Zittend vlnr.: Onbekend, Peter Hoekman (met bril – met dank aan ophelderend e-mailtje van Hans van Heusden), onbekend, Fred(je) Bijl, Onbekend, Duco Bolte, Alex Dumee, Onbekend, René van der Gijp, Ad de Kok.


,,Foto 2 betreft een kampioensfoto van DFC 3 of 4 van ongeveer 15 jaar geleden.


Staand vlnr: Ruud Hendriks, Theo Smit, Jack Bakker, Fons Schlee, Dick Fransen, Robert Langevoort, Gerard Bos, Ger Hokke, Ronald Boet. Zittend vlnr: Ton Mesman, Pieter Eenhoorn, René van der Velden, Bob van Heijningen, Jan Pluijmert, Nico Schellenbach, Peter Hooimeijer.


,,Foto 3 betreft (weer) een kampioensfoto van ook weer zo’n 15 jaar geleden. Wij werden altijd kampioen denk ik”.


Staand vlnr.: Ton Lesnussa, Robert Langevoort, Dick Bouma, Dick Fransen, Bob van Heijningen, Jack Bakker, Ruud Dzialiner, Sim Broere, Ger Hokke, Paul Atassio. Ronald Boet. Zittend vlnr: Hans Geurens, Ben van Dijk, Jan Pluymert, Hans Boogert, Ruud Hendriks, Ton van der Keur, Peter Hooimeijer.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com