BOB VAN HEIJNINGEN wil op verjaardag DFC veel ouwe maatjes ontmoeten (2)

1 juli 2008 1037x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor BOB VAN HEIJNINGEN wil op verjaardag DFC veel ouwe maatjes ontmoeten (2)

Bij deze herhalen we nog even de belangrijkste alinea´s uit de oproep van Bob van Heijningen (foto): ,,Mijn oude voetbalclubje DFC bestaat binnenkort 125 jaar. Ik ben daar nog steeds lid maar kom er nooit meer. Ik woon al jaren niet meer in Dordt maar ben toch altijd lid gebleven omdat ik heel veel warme gevoelens heb bij, die toch wel heel speciale voetbalvereniging.


,,Omdat ik lid ben krijg ik nog altijd het Clubnieuws thuis gestuurd. Daar in las ik dat op de echte verjaardag van de vereniging, 16 augustus a.s. er een jubileumwedstrijd zal plaatsvinden. Vraag me niet waarom, maar ik heb naar aanleiding daarvan een volkomen spontane actie opgestart. In het kort komt het er op neer dat ik op de dag van die jubileumwedstrijd zo veel mogelijk oud-DFC-maatjes zou willen ontmoeten ´aan de bar.


,,Vind je het ook een gaaf idee om deze 16de augustus aan te grijpen als een soort van reünie van maatjes uit de jaren 70, 80 en 90, laat het mij dan weten via de e-mail. Breng ook vooral andere DFC’ers vanuit die tijd op de hoogte van dit initiatief. Het kan zo op een heel simpele manier een heel gezellige middag / avond worden. Laat mij s.v.p. per e-mail weten of je er zal zijn en vraag ook anderen dit te doen. Ik hou jullie dan op de hoogte.´´


Bij deze nogmaals het e-mailadres van Bob van Heijningen: vanheijningen@planet.nl


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com