BOB VAN HEIJNINGEN wil op verjaardag DFC veel ouwe maatjes ontmoeten (1)

1 juli 2008 768x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor BOB VAN HEIJNINGEN wil op verjaardag DFC veel ouwe maatjes ontmoeten (1)

Het naderende jubileumfeest van DFC leidt tot diverse vaak onverwachte initiatieven. Zo ontving website-eindredacteur Fred van Dongen per e-mail een verrassend verzoek van oud-speler Bob van Heijningen voor een oproep op de site.


Bob, tegenwoordig wonend in Amstelveen, is ´een initiatief gestart om zo veel mogelijk ouwe maatjes bij de jubileumwedstrijd op zaterdag 16 augustus te krijgen´. Bob: ,,Mijn bedoelingen zijn niet hoogdravend: lekker aan de bar een biertje, is mijn idee.´´ En het idee lijkt ondanks de vakantieperiode aan te slaan, zo concludeerde Bob na wat peilingen. ,,Ook interesse: mail Bob even: vanheijningen@planet.nl


Zoals bekend viert DFC op 16 augustus z´n 125ste verjaardag. Dat gebeurt onder meer met een erewedstrijd tussen Oud-DFC en Oud-FC Dordrecht onder leiding van oud-topscheidsrechter Frans Derks.


Bob heeft  verscheidene ´ouwe maten´ van wie het adres bekend was al een oproep gestuurd om op de 16de augustus naar DFC te komen.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com