Zes A-jeugdspelers DFC stappen over naar de seniorenselectie

3 juni 2008 559x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Zes A-jeugdspelers DFC stappen over naar de seniorenselectie

Zes spelers van het succesvolle A1-jeugdteam van DFC stappen in het nieuwe seizoen over naar de seniorenselectie. De zes werden dinsdagavond in de bestuurskamer  met een toespraakje en een ferme handdruk van DFC´s vice-voorzitter Henk Nieboer welkom geheten in de rijen van de senioren. Dat alle zes als E- en F-pupil bij DFC waren begonnen bezorgde hem een gevoel van trots.


Ook technisch coördinator Arie Evers en hoofdtrainer Laurens Gerlich legden in korte toespraakjes uit wat de zes te wachten staat en wat van hen wordt verlangd. De zes zijn Thomas van Brakel, Marvin Hooplot, Ibo Karasahin, Sabit Kayhan, Michael Nieboer en Ruben Schot. Ibo en Sabit hebben als A-junior al enkele keren meegedaan in het eerste.


Het zestal werd meteen uitgenodigd voor zaterdag 14 juni wanneer alle senioren-selectiespelers bijeenkomen in het clubgebouw. Ze krijgen daar onder meer te horen wanneer de trainingen voor het nieuwe seizoen beginnen en welke oefenwedstrijden de DFC-selectieteams in de voorbereidingsfase op de nieuwe competitie te wachten staan. Tevens ontvangen ze dan persoonlijke attributen zoals sporttas en trainings-outfit.


*Voor het zestal A1-spelers is die dag nog niet het einde van het lopende seizoen. Voor de A-jeugd is nog een avondje gepland ter afsluiting van het succesvolle jaar, waarin A1 de finale van de Dordt Centraal Jeugdbokaal bereikte en in de hoofdklasse-competitie lange tijd in de race was voor de nacompetitie om promotie. Het afrondende feestje staat gepland op vrijdag 20 juni in het clubgebouw en bestaat onder meer uit een barbecue.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com