WEBSITE-ENQUÊTE: Slechts een derde rekende op finale Spanje – Duitsland

26 juni 2008 727x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor WEBSITE-ENQUÊTE: Slechts een derde rekende op finale Spanje – Duitsland

Kennelijk dachten heel wat deelnemers aan de jongste enquête op de website van DFC dat wie Nederland verslaat zich ook voor de finale van Euro2008 plaatst. Helaas een nieuwe misrekening want Rusland werd opnieuw afgedroogd door Spanje dat nu zondagavond met Duitsland aantreedt in de finale.


Slechts een derde van de totaal 62 enquête-deelnemers had op deze finalisten gerekend. De meesten hadden zoals al gezegd een finale verwacht tussen Duitsland en Rusland. De stelling op de website luidde: Euro2008 nadert z´n ontknoping. Oranje ligt eruit, Spanje en Turkije wél bij de laatste vier. De halve finales zijn Duitsland-Turkije en Spanje – Rusland. Wat wordt volgens U zondag a.s. de finale?


41,9 procent: Duitsland – Rusland


32,2 procent: Spanje – Duitsland


14,5 procent: Turkije – Rusland


11,4 procent: Spanje – Turkije.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com