Voor DFC begint de nieuwe competitie pas op zaterdag 13 september

15 juni 2008 567x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Voor DFC begint de nieuwe competitie pas op zaterdag 13 september

DFC´s eerste serieuze oefenoptreden voor de nieuwe conmpetitie is op donderdag 14 en zaterdag 16 augustus tijdens het Van Leeuwen Glas-toernooi van SC Emma.


*Op dinsdag 19 en donderdag 21 augustus wordt in het kader van het DFC 125 Toernooi aangetreden tegen resp. Dubbeldam en Oranje Wit.


*Zaterdag 23 augustus begint DFC aan de KNVB-bekercompetitie. De tegenstander(s) in het cuptoernooi zijn nog niet bekend.


* De ´echte´ seizoensstart voor DFC is zaterdag 13 september. Op 6 september, de dag dat de competitie officieel begint, is DFC namelijk vrij van competitieverplichtingen omdat die dag het 125-jarig bestaan officieel wordt gevierd. Dit geldt ook voor alle andere DFC-elftallen.


*DFC komt komend seizoen uit in de vierde klasse D van het zaterdagvoetbal. Tegenstanders zijn  EBOH, SC Emma, ODS, Arkel, Groot Ammers, Leerdam Sport´55, Lekvogels, Noordeloos, Peursum, Streefkerk en Unitas.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com