VERGADERING DFC (1): Nieuwe voorzitters per november*Speld voor Pleun jr.

2 juni 2008 680x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor VERGADERING DFC (1): Nieuwe voorzitters per november*Speld voor Pleun jr.

Henk Nieboer en Ger Hüsen worden per november de nieuwe voorzitters van DFC. Het duo krijgt assistentie van Martin van Eyk die gelijktijdig met hun aantreden penningmeester wordt. De nieuwe secretaris Hennie Voetee treedt al met onmiddellijke ingang aan. Ze bekleedde die functie de afgelopen maanden al ad interim en werd maandagavond definitief door de ledenvergadering benoemd.


Dat waren de personele uitkomsten van DFC´s Voorjaarsvergadering die maandagavond plaats vond. Voor die bijeenkomst gaven 45 leden acte de présence. De huidige voorzitter Ad van Dongen maakte eind vorig jaar bekend te willen aftreden. Hij blijft echter tijdens de viering van het 125-jarig bestaan van DFC als preses aan. Hoewel ze pas in november aantreden zullen Nieboer, Hüsen en Van Eyk vanaf heden al meedraaien in het bestuurlijke circuit.


DFC is ook op zoek naar een nieuw jeugdbestuur. De huidige voorzitter Bert Huijbens, tevens lid van het algemeen bestuur, legt zijn functie einde seizoen neer. Al meer dan vijf leden hebben te kennen gegeven een functie in het jeugdbestuur te willen bekleden. Over de exacte personele invulling wordt nog gesproken.


*Tijdens de ledenvergadering werd Pleun van Gelderen jr. (48) onderscheiden met de Zilveren DFC-speld van Verdienste. Pleun is al jaren divers actief binnen DFC en houdt zich momenteel bezig met de sponsoractiviteiten en diverse kantine-zaken. Eerder was hij onder meer leider van diverse DFC-elftallen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com