Oud-speler DFC spreekt in Basel met prinses Máxima

25 juni 2008 647x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Oud-speler DFC spreekt in Basel met prinses Máxima

DFC´s archivaris Arie Heystek wilde in eerste instantie na het echec van Basel de EK-interland van Oranje tegen Rusland zo snel mogelijk vergeten. En daarin was hij niet de enige Oranje-fan. Maar dan…


´Gisteren kreeg ik toch nog enkele exclusieve beelden van mijn eigen correspondent uit Basel na de wedstrijd tegen Rusland´, meldde Arie aan de DFC´s website-eindredacteur Fred van Dongen. En wat voor beelden! DFC´s oud-speler – en bestuurslid Gerard Bouwer sprak in het stadion van Basel met niemand minder dan prinses Máxima en kroonprins Willem-Alexander. Gerard, die in de jaren zestig en zeventig in het eerste van DFC speelde, is al geruime tijd actief bij de KNVB en de sectie betaald voetbal in bijzonder. Als commissaris maakt hij de facto deel uit van het sectiebestuur. In die functie heb je ook meteen een wat verhoogde kans op zo´n buitengewoon eervolle ontmoeting, zo bleek.


Ook Johan Cruyff was in Basel on speaking terms met het prinselijk paar, maar dat is niet echt een verrassing.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com