Ook DFC present op bijzondere reünie oud-profclub Fortuna Vlaardingen

3 juni 2008 1267x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Ook DFC present op bijzondere reünie oud-profclub Fortuna Vlaardingen

Afgelopen zondag hield het voormalige Fortuna Vlaardingen een soort reüie met de tegenstanders uit het betaalde voetbal seizoen 1961-1962. Fortuna (vermaard vanwege zijn rood-geel vertikaal gestreept shirt) fuseerde in 2004 met TSB en is tegenwoordig actief onder naam Victoria ’04.


Voor de bijzondere bijeenkomst waren oud-spelers van diverse roemruchte clubs uitgenodigd, zoals DHC,  Stormvogels, KFC, Leeuwarden, ’t Gooi, BVV, Alkmaar, SVV en AGOVV. En natuurlijk DFC in de persoon van oud-basispeler en tegenwoordig clubarchivaris Arie Heijstek.


Vele bekende semi-profs (zie foto´s) uit de jaren zestig namen in Vlaardingen deel aan een bijzondere strafschoppenwedstrijd. Na afloop was er muziek met o.a. de Amazing Stroopwafels en een optreden van Vlaardinger Sjoerd Pleijsier, bij de ouderen vooral bekend als ´vriendje´  Simon Stokvis uit de tv-serie Toen was Geluk Heel Gewoon.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com