Kantine vanavond weer´Oranje´*Oud-doelman ontmoet Silvie van der Vaart

12 juni 2008 1828x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Kantine vanavond weer´Oranje´*Oud-doelman ontmoet Silvie van der Vaart

Ook vanavond (zaterdag) is de DFC-kantine een mini-Oranjestadion. De leden kunnen daar dan in clubverband de EK-kwartfinalewedstrijd tussen Nederland en Zweden / Rusland volgen. Evenals in de drie vorige topwedstrijden (Italië, Frankrijk, Roemenië) worden via een beamer de rechtstreekse tv-beelden van Oranje´s kwartfinale  geprojecteerd op de witte muur waar gewoonlijk een beeldscherm hangt.


De Oranje-sessies in het clubgebouw waren tot nu toe een groot succes. Tegen Italië beleefden dik vijftig leden een memorabele avond, tegen Frankrijk en Roemenië belandden dik veertig  leden in een Oranje-roes.


*Oud-doelman Ron Vugts van DFC 1 was vorige week vrijdag live aanwezig in Bern bij Nederland – Frankrijk. Hij sprak daar onder anderen met Silvie van der Vaart, jawel de vrouw van sterspeler Rafael. Silvie staat in hun nieuwe vaderland Duitsland te boek als Miss Euro2008. Dus die Ron had in dubbel opzicht de dag van z´n leven.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com