FINALE EURO2008 (4): Don Fredo heeft de Spaanse vlag al bij de hand

27 juni 2008 641x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor FINALE EURO2008 (4): Don Fredo heeft de Spaanse vlag al bij de hand

Ergens in Dordrecht hangt al een Spaanse vlag uit het raam. De in DFC-kringen bekende Don Fredo durft weer voor zijn favoriete voetballand uit te komen sinds de ploeg van abuelo (opa) Luis Aragonés wereldkampioen Italië in de kwartfinale uitschakelde.


,,Ik had heel bescheiden gerekend op een finale tussen Duitsland en Italië. Met daarbij de kanttekening dat het land dat de wereldkampioenen linea recta naar huis zou sturen de finaleplek van de Italianen zou overnemen. Ik hoopte natuurlijk op Spanje maar met Italianen weet je het maar nooit. Duitsland was voor mij geen verrassing. Een team met karakter, wilskracht en vastberadenheid,. Gewoon dé surviver,overlever van de groepen A en B. Een ijzersterke toernooiploeg weet je´´.


,,Spanjaarden zijn volgens mij als artistieke voetballers in de wieg gelegd. Veel meer dan bij Italianen weten ze macho te koppelen aan artisticiteit. Dat zie je ook in het avontuurlijke maar ook beheerste veldspel.´´

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com