FINALE EURO2008 (2): Spanje dé favoriet van bekende DFC´ers

27 juni 2008 1821x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor FINALE EURO2008 (2): Spanje dé favoriet van bekende DFC´ers

*FRANK ZWAKHALS (jeugdtrainer): SPANJE – DUITSLAND 2-0


Ik vond Spanje heel goed spelen tegen Rusland, zoals eigenlijk in het hele toernooi. Het heeft een sterk middenveld en sterke spitsen. Ook met één spits en vijf middenvelders speelt Spanje heel sterk. Dat bleek wel toen tegen Rusland spits David Villa (foto) uitviel en middenvelder Cesc Fábregas hem verving. Duitsland beschikt over een heel fysieke ploeg. Ik vond ze alleen tegen Portugal en één helft tegen Polen goed. Maar Duitsland blijft vooral in een finale natuurlijk een linke ploeg.


*MENNO VAN EYK (speler DFC2, begaafd technicus): SPANJE – DUITSLAND 2-0


Spanje heeft heel het toernooi constant gespeeld. De kracht ligt in de aanval plus een sterk blok achterin. Duitsland vond ik te wisselvallig. Tegen Turkije was het niet veel soeps, maar ja het blijven Duitsers.


*LAURENS GERLICH (hoofdtrainer DFC): SPANJE – DUITSLAND 3-1


Spanje heeft een goede, voetballende ploeg. Alleen tegen Italië vond ik ze slecht. Tegen Rusland heeft Spanje heel sterk gespeeld. Duitsland vind ik niet zo´n goede ploeg – niet echt georganiseerd. Ze hebben één wedstrijd (Portugal) goed gespeeld, maar tegen Turkije in de halve finale zijn ze heel goed weggekomen.


*LOUISIANO TRINIDAD (speler DFC 1): SPANJE – DUITSLAND 3-1


Ik sta op Schiphol voor vertrek naar Valencia. Vakantie. Ja, val ik zondagavond meteen in een bijzondere sfeer. Duitsland heeft voor mij maar één goede wedstrijd gespeeld (tegen Portugal), maar voor de rest vond ik het niks. Spanje is de meest constante ploeg. Een sterk middenveld met Silva en Senna – een goede spits als David Villa al is het jammer dat-ie waarschijnlijk zondagavond niet meespeelt. En een goede verdediging met Puyol.  Alles klopt bij Spanje.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com