FINALE EURO2008 (1): Spanje dé favoriet van bekende DFC´ers

27 juni 2008 1737x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor FINALE EURO2008 (1): Spanje dé favoriet van bekende DFC´ers

Euro2008 nadert z´n ontknoping. Spanje in de finale, dat is kennelijk voor velen een complete verrassing. En Duitsland. Da´s minder sensationeel. Het voetbal van de Duitsers mag dan weinig oogstrelend zijn, met karakter en inzet kun je ook ver komen zo hebben de oosterburen andermaal aangetoond.


Wat verwacht men binnen DFC van de eindstrijd? Website-eindredacteur Fred van Dongen pakte z´n mobieltje en belde zomaar wat DFC´ers op. Wat blijkt? Spanje heeft met z´n inzet en combinatiespel heel wat roodwitte harten veroverd. Maandag worden de DFC´ers teruggebeld en geconfronteerd met hun voorspelling.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com