ENQUÊTE WEBSITE DFC: Spaanse triomf Euro2008 geen verrassing

30 juni 2008 1284x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ENQUÊTE WEBSITE DFC: Spaanse triomf Euro2008 geen verrassing

Dat Spanje zondagavond de nieuwe voetbalkampioen van Europa werd, kwam niet als een verrassing voor de meeste deelnemers aan de jongste enquête op de website van DFC. Sinds donderdag konden de website-bezoekers laten weten wie in hun ogen de finale zou winnen.


Zeven op de tien deelnemers gaven aan te verwachten dat Spanje de klus na 2×45 minuten zou klaren. En dat gebeurde dus ook.  Slechts een kwart van de 44 mensen die hun stem uitbrachten verwachtte een nieuw Duits wonder, maar dat bleef dus uit. Opmerkelijk was verder dat maar heel weinig deelnemers een beslissing via verlenging of strafschoppen voorzagen. De stelling luidde:  De finale van Euro2008 gaat zondagavond tussen Spanje en Duitsland. Wie wordt volgens u de nieuwe kampioen van Europa?


De uitslag in procenten:


70,4 procent: Spanje wint na 2×45 minuten


25,0 procent: Duitsland wint na 2×45 minuten


2,3 procent: Spanje wint na verlenging danwel strafschoppen


2,3 procent: Duitsland wint na verlenging danwel strafschoppen


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com