Drechtstreek promoveert naar 3de klas*EBOH terug in de vierde klas

2 juni 2008 604x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Drechtstreek promoveert naar 3de klas*EBOH terug in de vierde klas

Drechtstreek dat in de nacompetitie in de vierde klasse C DFC uitschakelde voor het zg. Klasse-periodekampioenschap is vandaag gepromoveerd naar de derde klas. Dat gebeurde via een 4-1 zege op een andere Klasse-periodekampioen, BLC uit Den Bosch, dat al zeker was van promotie.


Beide teams draaiden met een andere klasse-periodekampioen, DSE uit Etten-Leur, en EBOH een halve competitie om drie promotieplaatsen.


Van het viertal viel uiteindelijk alleen EBOH af. De ploeg, die vorig seizoen als tiende eindigde in de derde klas en zo werd gedwongen deel te nemen aan de promotie-degradatiecompetitie, verloor van DSE (1-0) waar een gelijkspel voldoende was geweest om derdeklasser te blijven. EBOH zien we dus volgend seizoen terug in de vierde klas.


*De selectie van DFC traint dinsdagavond half acht. Voorafgaand is er een bijeenkomst met de diverse A1-spelers die volgend seizoen overstappen naar de senioren.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com