DFC begint op dinsdag 5 augustus met eerste training nieuwe seizoen

15 juni 2008 777x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC begint op dinsdag 5 augustus met eerste training nieuwe seizoen

DFC begint op dinsdag 5 augustus aan het nieuwe seizoen met de eerste training. Dat werd afgelopen zaterdag duidelijk toen hoofdtrainer Laurens Gerlich in het clubgebouw zijn plannen en doelstellingen voor de jaargang 2008-2009 presenteerde. Welgeteld 26 potentiële selectiespelers woonden de bijeenkomst bij, evenals de diverse begeleiders van het eerste en tweede elftal.


Gerlich is mede gelet op de competitie-indeling uiterst ambitieus: ,,Zowel met het eerste als het tweede gaan we voor het kampioenschap. Met het tweede gaan we bijvoorbeeld de zaken serieuzer aanpakken door in elk geval ook twee keer per week te trainen´´. Rond het tweede is ook een nieuw begeleidingsteam inclusief trainer gevormd, dat bestaat uit Erik Bouwens, Johan Mol en Ronald van Pelt.


De verrichtingen op de trainingen en in de oefenwedstrijden zal uiteindelijk bepalen wie bij de eerste selectie komt en wie bij de tweede. Voor het eerst in jaren is in mei niemand van de selectie naar een andere club overgestapt. Daarentegen keerde spits Sadik Karasahin terug bij DFC na een jaartje SC Emma. Bij de totaalselectie bevinden zich ook zes oud-jeugdspelers die vorig seizoen in A1 uitkwamen.


Trainer Laurens Gerlich kon zaterdag ook weer diverse team(bege)leiders begroetten zoals Ton Lucas, Cees van Woerkom, Geug Leendertse, Marco Franken, Hans van den Berg, Hans Eijkenbroek en Dick Nieuwstraten. Ook technisch coördinator Arie Evers was present evenals het drietal dat de kar van het tweede gaat trekken.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com