DFC 1 wacht in het nieuwe seizoen zes stadsderby´s in de vierde klasse D

12 juni 2008 1718x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 wacht in het nieuwe seizoen zes stadsderby´s in de vierde klasse D

DFC wacht in het nieuwe seizoen zes stadsderby´s. Dat blijkt uit de nieuwe competitie-indeling die de KNVB vandaag bekend maakte.


DFC´s eerste is ingedeeld in de vierde klasse D. Daarin zitten ook drie andere Dordtse clubs: het uit de derde klas gedegradeerde EBOH, SC Emma en nieuwkomer ODS. De acht andere opponenten van DFC zijn Arkel, Groot Ammers, Leerdam Sport´55, Lekvogels, Noordeloos, Peursum, Streefkerk en Unitas.


Doordat de KNVB in Zuid I een zesde vierde klas heeft geformeerd, zal de nieuwe competitie voor DFC uit het gebruikelijke aantal van 22 wedstrijden bestaan. Vorig seizoen zat DFC in een klas met dertien andere clubs waardoor de competitie maar liefst 26 wedstrijden duurde.


Het speelprogramma voor het seizoen 2008-2009 is nog niet bekend. Dat geldt ook voor de indeling van de reserve- en jeugdteams van DFC. Die zullen over enkele weken worden gepubliceerd.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com