Clubnieuws DFC Zomer08 vol fotoreportages, interviews en analyses

9 juni 2008 655x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Clubnieuws DFC Zomer08 vol fotoreportages, interviews en analyses

Deze week krijgen de leden en sponsors van DFC de Zomereditie 2008 van het Clubnieuws DFC per reguliere post in de brievenbus.


De zomeruitgave van het magazine bevat onder meer het basisprogramma rond de viering van het 125-jarig bestaan van DFC.  De niet-voetbal-festiviteiten worden geconcentreerd in het weekeinde van 4, 5 en 6 september. Verder in het blad fotoreportages van de Familiedag van 31 mei en het bezoek van de Sociëteit Good-old DFC aan de Vlaamse stad Brugge in april.


Peter de Roo interviewde voor het Clubnieuws Danny Peters, de 21-jarige doelman van het eerste die werd uitgeroepen tot Speler van het Jaar en daarmee de eerste winnaar werd van de Lambert Janssen Wisseltrofee. In het nieuwste Clubnieuws ook analyserende bijdragen over DFC´s vlaggenschepen van het voorbije seizoen, het eerste en het A1.


In de vaste rubriek Grote DFC´ers zette auteur en archivaris Arie Heijstek DFC´s beschermheer Wim Verzijl centraal. Verzijl (88) schreef onlangs een boek over zijn leven. In die uitgave neemt DFC en prominente plek in via het hoofdstuk De roodwitte draad in mijn leven.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com