BBQ DFC A1 (1): Lovende woorden en cadeautjes voor trainer en leider

21 juni 2008 580x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor BBQ DFC A1 (1): Lovende woorden en cadeautjes voor trainer en leider

Met een gezellige barbecue in het eigen clubgebouw hebben de spelers van DFC A1 vrijdagavond het succesvolle seizoen afgesloten en tevens afscheid genomen van hun trainer Frank Zwakhals. Na anderhalf seizoen de A-junioren van DFC te hebben getraind en gecoacht wordt Frank per nieuwe seizoen jeugdtrainer bij IFC, de club uit Hendrik Ido Ambacht waar hij ook in het eerste speelt.


De spelers betreurden Franks vertrek maar lieten vanzelfsprekend niet na hun waardering te uiten voor het vele dat ze van hun trainer hadden geleerd en opgestoken. Aanvoerder Aaike Janssen bood namens de selectie Frank wat cadeaus aan, waaronder een flinke hoeveelheid van diens favoriete drankje. Ook leider Peter Schot die met Frank een perfect koppel vormde en als zodanig ook flink heeft bijgedragen aan het succesrijke verloop van het vorig seizoen, werd in het huldebetoon niet vergeten. Behalve waarderende woorden kreeg hij namens de spelers ook nog onder meer een brandweer-commandowagen in mini-vorm. Peter werkt bij de Dordtse brandweer.


Op hun beurt uitten Frank en Peter lof aan alle spelersouders en andere vrijwilligers voor de wijze waarop ook zij hadden bijdragen aan het prima seizoen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com