AVOND4DAAGSE: Roodwit gezelschap komt probleemloos door eerste avond

3 juni 2008 491x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor AVOND4DAAGSE: Roodwit gezelschap komt probleemloos door eerste avond

Het roodwitte DFC-gezelschap, dat startnummer 72 kreeg toegewezen, startte dinsdag op de eerste avond van de Avondvierdaagse als een van de laatste groepen. ,,Dat betekende dat we een half uur moesten wachten voordat we konden vertrekken, maar dat leverde geen problemen op´´, aldus Gert-jan van Es, een van de leiders. Het weer werkte immers perfect mee ook al zag het er aan het eind van de middag even dreigend uit toen enkele pittige regenwolken zich boven Dordrecht ontlaadden. Tijdens de avond bleef het echter gelukkig droog. Zonder problemen en goedgehumeurd legden de 55 jonge DFC´ers met hun leiders en leidsters het eerste 5km lange traject af. Na afloop was er nog genoeg energie om te dollen.


*Bijgaand foto´s van de eerste avond speciaal voor de website van DFC gemaakt door José de Kloe, waarvoor weer dank.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com